Pšenično-žitný chleba z obalu od mouky

Recept jsem našla na obalu od chlebové předměřické mouky a je výborný. RECEPT: 2PL oleje, 300ml vody, 2KL soli, 2PL mléka, 210g pšeničné mouky chlebové (já dala hladkou obyč.), 400g mouky chlebové žitné, 2KL suš. droždí nebo půlka čerstvého, 1PL cukru, 2PL lněného semínka. Já přidala 4PL lžíce kvásku a ubrala tekutinu. Celý program těsto, pak kynul půl hodiny v ošatce, vložený do vyhřáté trouby na 230st., před vložením orosený vodou, po 15 minutách pečení trouba zmírněná na 180st. a každých 15 minut ještě rosení vodou. Celková doba pečení 60 minut.


Autor:Hanka+L+A+V - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:12.1.2013
Shlédnutí:609x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-FZ18 Expozice:10/300
Datum porízení:2013:01:12 18:17:23 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:46/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.