Krůtí prsa s tymiánem

2 porce: 2 plátky kuřecích prsíšek,špetka soli, pepř, tymián,3 PL kvalitního oleje,1 menší cibulka.
Marináda na naložení: 2 PL olivového oleje,špetka soli,šťáva z 1/2 citronu a asi 5 tenkých plátků dobře omytého citronu
Maso osolíme, opepříme a naložíme den předem do marinády. Uložíme v chladničce. Druhý den okapeme a zvola restujeme na pánvi na oleji s jemně nakrájenou cibulkou. Postupně přeléváme citronovým nálevem, ve kterém bylo maso naloženo.Dochutíme tymiánem a solí dle potřeby. Asi po 15 minutách je jídlo hotovo (já jsem dělala z každé strany 8 minut)


Autor:budulinka2 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:30.12.2012
Shlédnutí:640x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u750,S750 Expozice:1/15
Datum porízení:2012:12:30 11:56:22 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:640/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.