Kaše hokaido a rozlítaní ptáčci, II. a III. fáze

Dýni jsem umyla, rozkrojila, jádra vybrala a vyhodila, dužinu nakrájela na velké kostky i se slupkou, vložila do osolené vroucí vody, přidala kmín a krapet olivového oleje. Nemusí být. Dýni jsem přecedila a rozmixovala tyčovým mixérem. Ptáčky už v galerce mám, tak jen ve zkratce: hovězí kližka na kostky, cibule nadrobno, kyselá okurka, vařené vejce, jedna červená paprika (lusk), stroužek česneku, sůl, pepř, lžíce hořčice. Zalila cca 4 dcl vody, do ní rozmíchala lžičku guarové gumy, pomalila na II. stupeň 4 hodiny. Ale může se i v normálním hrnci, na malý plamen.


Autor:Martina70 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:30.12.2012
Shlédnutí:706x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:KODAK EASYSHARE M550 Digi Expozice:125000/100
Datum porízení:2012:12:30 12:41:15 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:505/100 ISO:162

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.