Segedínské kuře

Dnes připravené v tlak.hrnci Recept na 4 hubnoucí porce : 400 gr kysaného zelí, 1 kuřecí čtvrtka - 300 gr, 10 gr olej, 1 nožička ostravské klobása - 120 gr, 4 stroužky,česneku, káv.lžička mleté papriky, sůl. postup: Na dno pomalého nebo tlakového hrnce nalijeme krapítek oleje, dno vyložíme polovinou opraneho a překrájeného kysaného zelí, porášíme mletou paprikou, položíme naporcované kuře,osolíme, poprášíme jemně parikou, přidáme namačkaný česnek se solí, poklademe polovinou množství nakrájené klobásy na kolečka,pokryjeme opět zelím kořeníme jako už předtím, nakonec položíme poslední kolečky klobásy, podlijeme asi 1 dcl vody , uzavřeme a dusíme.Tlakový hrnec cca 20 minut, pomalý hrnec 3,50-4 hodiny.Toto množstí po tepelné přípravě váží 800gr pročež ho rozdělíme na 4 " dámské porce " po 200 a se s 100 gr vařených brambor- tato porce činí POUZE 1206 kj...! Pro další info kuk sem


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.10.2012
Shlédnutí:713x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:VG110,D700 Expozice:1/30
Datum porízení:2012:10:25 12:16:04 Clona:f/2.9
Ohnisková vzdálenost:480/100 ISO:125

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.