Dýňové halušky s uzeným masem...

z čas.Flóra..JSOU VÝBORNÉ! recept:1/2 másl.dýně,1/2 dýně nebo patizonu(já je dělala pouze z hokaido 600g)-jemně nastrouhat,1 vejce,4-5 str. česneku,sůl,200g polohr. mouky+150g hladké mouky,1 lžičku kypříku nebo j.sody,trošku mléka,mletý pepř,sušená majoránka a čerstvá posekaná petrželka=vše smíchat a na sítu na halušky vytlačit do vroucí vody se solí a vařit cca 8-10minut,pak scedit a propláchnout.Na pánvi osmahnout cibuli+200g uzeného na kostičky,přidat halušky a chvilku opékat...


Autor:Radostinka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:2.10.2012
Shlédnutí:2275x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:COOLPIX L120 Expozice:10/400
Datum porízení:2012:10:02 16:03:22 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:73/10 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.