Ovoce (švestky) ve vlastní šťávě

Švestky vypeckujeme a rozpůlíme
skládáme postupně do sklenic,
do každého "patra" vsypeme trochu krystalového cukru (celkem aby byla ve sklenici 1 lžíce).
Naplníme kousek pod okraj.
Přidáme 1 lžíci studené vody,
zavíčkujeme a
zavařujeme v hrnci, kam dáme na dno utěrku, nalijeme vodu asi 5 cm vysoko, sklenice se nesmí dotýkat.
Od bodu varu vaříme na nejmenším plamenu (nejnižším stupni) cca 45 minut.
Postupně ještě pouští šťávu!



Autor:Anndy - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.8.2012
Shlédnutí:918x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A520 Expozice:1/125
Datum porízení:2012:08:25 14:10:59 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:186/32 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.