Celozrnný chlebík

73% celozrnné mouky plnohodnotné. Zadělala jsem včera večer, nechala půl hodinky na lince, potom jsem dala přes noc kynout do lednice, ráno jsem nechala asi 1,5 hodinky na lince ohřát, potom propracovala a dala kynout do ošatky a upekla. Chlebík je výborný, zítra budu zadělávat znovu.


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:17.8.2012
Shlédnutí:755x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:10/20
Datum porízení:2012:08:17 19:36:11 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.