300 - 310 g vody (do pekárny pevnější těsto, do ošatky volnější)
2 PL olivového oleje
1 ČL octa
1,5 ČL soli
1,5 ČL chlebového koření
1 PL žitných otrub
200g pšeničné chlebové mouky
200g žitné chlebové mouky
100g liva mouky
1/4 čerstvého droždí
1 ČL medu
50g nasucho opražených slunečnicových semínek (přidat až po zaznění signálu nebo pár minut před koncem hnětení)
Chlebík je výborný, pružný, úžasně voní slunečnicí a připomíná nám statek u babičky, kde se dělalo skoro vše domácí :)))
Autor: | Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 1.8.2012 | ||
Shlédnutí: | 1203x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty |