1630 - Drobenka

Tak mě napadlo - udělat si drobenku v pekárně do zásoby, když je sezona koláčů s ovocem.Z vlastní zkušenosti vím, že lze zmrazit a pak použít kdykoliv na jakýkoliv koláč...Je pak vždy hned po ruce.Takže - zatím co jsem matlala těsto na plech, sypala na něj borůvky tak se mi v pekárně vrtěla drobenka. Toto množství je na čtyři klasické plechy - drobenky dávám 200-300 gr na jeden koláč- podle druhu ovoce - rybíz a rebarbora chtějí víc, maliny, jahody, meruňky, jablka či hrušky méně- podle zralosti použitého ovoce. Takže - dávka na čtyři koláče je: 500 gr polohrubé mouky 250 gr másla 250 gr cukru Moučka - nebo krupice či jemný krystal Zbylou drobenku jsem rozdělila do třech krabiček od Ramy, Perly a šoupla do mrazáku - na příště


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:21.7.2012
Shlédnutí:1319x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:VG110,D700 Expozice:1/100
Datum porízení:2012:07:21 16:49:25 Clona:f/2.9
Ohnisková vzdálenost:480/100 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.