Kringel

RECEPT:300g hladké mouky, špetky soli, 120ml mléka, 15g čerstvého droždí nebo přiměřeně sušeného,30g másla,1 žloutek, 1 polévková lžíce cukru Vykynuté těsto vyválejte co nejtenčeji. Ještě předtím si připravte na potření placky směs z 50g másla, 4-5 lžic krupicového cukru 3 rovných lžiček skořice. Směsí potřete placku. Máslo je lepší s ostatním utřít jen změklé Trošku si nechejte v misce na závěrečné potření. Zarolujte a ostrým nožem rozřízněte vejpůl ale špičku nedokrojit. Pak zamotat jako copánek a péct na 180 cca 25min. do zezlátnutí. Potírám máslem s rumem.


Autor:Sysina - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:18.7.2012
Shlédnutí:677x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A470 Expozice:1/60
Datum porízení:2012:07:17 08:31:04 Clona:f/3.0
Ohnisková vzdálenost:6300/1000 ISO:250

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.