Rybízovo-angreštová buchta

Obyčejné třené těsto: Vyšlehat 1 vejce s 3/4 hrnkem třtinového cukru, troškou citr. kůry, postupně přidávat a prošlehávat 1/2 hrnku oleje, 1/2 hrnku acidofilního mléka, 1/2 hrnku mléka, 1 hrnek polohrubé mouky, 1 a 1/2 hrnku hladké mouky, 1 prdopeč. Dle hustoty případně přidat trošku mouky.
Těsto nalít do vetšího pekáče vyloženého peč. papírem, rozetřít rovnoměrně, zasypat ovocem (já dala domácí angrešt a rybíz), zasypat lehce žmolenkou a upéct.

Osvěžující kyselkavá chuť :) dávala jsem s ledovou kávou :)


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:10.7.2012
Shlédnutí:2115x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:1/60
Datum porízení:2012:07:10 15:31:39 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:800

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.