Sušená červená čočka

Domácí "polotovar"
Červená čočka uvařená s mrkví a cibulí, na závěr dochucená umeoctem.
Sušeno v Ezidri na nejvyšší stupeň asi 10 hodin.

Teď už stačí jen zalít horkou vodou, nechat chvíli nabobtnat a zamíchat.
Ideální pro zdravé cestování :) 


Autor:kolobezka1. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.6.2012
Shlédnutí:620x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-LS80 Expozice:10/300
Datum porízení:2012:06:25 12:04:39 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:55/10 ISO:250

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.