Segedínský guláš z hovězí kližky, II. a III. fáze BZ

1,5 kg kysaného zelí oprat a vložit do pomalého hrnce. 2 menší nebo 1 větší cibuli na kostičky a cca 2 minuty vlnit v MT na nejvyšší stupeň, přidat k zelí. Maso (množství záleží na vás, já dala kilo, budu mít oběd na 4 dny) nakrájet na kousky, dát do hrnce, osolit, 2 bobkové listy, lžíci mleté sladké papriky, zalít vodou / já dala cca 6 dcl) a vše pomalit 6 hodin na pomalý stupeň. Poté jsem přidala celý kelímek velkého jogurtu a pomalila další hodinu. Ničím jsem nezahustila.


Autor:Martina70 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:29.4.2012
Shlédnutí:888x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:KODAK EASYSHARE M550 Digi Expozice:125000/100
Datum porízení:2012:04:29 12:31:31 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:505/100 ISO:160

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.