Bezlepkové ovocné košíčky

80g změklého másla, 60g moučkového cukru, 2 žloutky, 70g rýžové mouky, 150g jizerky - těsto zaděláme, necháme uležet, pak naplníme košíčky - pořádně přitlačit, péct na 150°C horkovzduch asi 15 minut, vyčkáme, až vychladnou a vyklepneme.Plníme pudingovým krémem - 0,5l vody, 100g cukru, 2 pudingy - uvaříme, necháme vychladnout a přidáváme k 125g vyšlehaného změklého másla. Zdobíme ovocem. Některé recepty uvádějí polít nějakou ochucenou želantinou, mi se to neosvědčilo - košíčky jsou už tak křehké, s želatinou se skoro rozpadávaly. Je lepší plnit je v den konzumace.


Autor:Busio - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:29.4.2012
Shlédnutí:1961x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-LS80 Expozice:10/80
Datum porízení:2012:04:27 11:55:52 Clona:f/3.0
Ohnisková vzdálenost: ISO:125

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.