Kuřecí na mrkvi v omáčce z parního hrnce

Mrkev oloupaná a nakrájená na plátky, nakrájená jarní cibulka a troška koření, promícháno a rozprostřeno na tácek PH, na mrkev dány okořeněné proužky kuřecích prsou a dáno pařit 10 minut. Poté zalito omáčkou ze 3 PL zakysanky, 1čl dijonské hořčice, 1čl zrnkové hořčice a špetky pepře a trošky strouhaného nízkotučného sýra. Dáno dopařit 5 minut. Po upaření pořádně promícháno a podáváno s celozrnným kuskusem. Pařeno celkem 15 min v Tefal Vitacuisine 4003.


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:23.4.2012
Shlédnutí:508x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:1/40
Datum porízení:2012:04:23 16:23:49 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.