Sírovec (chorošovec) na smetanovém kari

Vhodná houba: Sírovec žlutooranžový (Chorošovec) Doporučená příloha: Rýže Ingredience: mladá plodnice sírovce žlutooranžového, cibule, česnek, kari koření, hladká mouka, smatana, -sojové mléko rýže Postup přípravy: Cibuli s česnekem osmahněte na másle a na tom vyduste do červena osolené kostičky sírovce. Pak to provařte se smetanou zakvedlanou s trochou hladké mouky a pořádnou lžící karí. S rýží i bez je to mňamka a budí to dojem krevet nebo račího masa "á la indien". I tady platí, že sírovec musí být měkoučký a zpracuje se ještě týž den! Já měla s bramborem a nahoru pórek. Fakt mňamka.


Autor:f.mamina - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:22.2.2012
Shlédnutí:851x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:GT-S8500 Expozice:1024/15184
Datum porízení:2012:02:22 12:07:29 Clona:f/2.6
Ohnisková vzdálenost:351/100 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.