Karobové řezy

Karbové řezy Ingredience Hrnek = 200ml Těsto: Tmavá poleva: 3 vajíčka 100 g čokolády na vaření 1 žlutek 1 lžíce moučkového cukru 1 hrnek polohrubé mouky 1 bílek 1 hrnek oleje 1 hrnek cukru Bíla poleva: 1 hrnek mléka 100g moučkového cukru 1 prášek do pečiva 2 lžíce šťávy z pomeranče 100 g karobu 100 g rozinek 4 jablka Postup: Rozinky naložíme v rumu. Oloupána jablka nastrouháme nahrubo. Ušleháme tuhy sníh ze 3 bílku a z 1 bílku na polevu. Ušleháme žloutky s cukrem. Vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a, karob, mléko a olej. Zlehka vmícháme sníh z bílků, nastrouhána jablka a rozinky. Těsto vlijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Upečeme (cca 25 min, 190°C). Tmavá poleva: Čokoládu rozlámeme a ve vodní lázni necháme rozpustit. Přidáme cukr,a sníh z bílku a mícháme, až vznikne hladká poleva. Bíla poleva: Cukr dobře vmícháme se šťávou z pomeranče, až vznikne hladká poleva. Řezy z poloviny potřeme bílou polevou a druhou polovinu tmavou.


Autor:Lanna - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:18.2.2012
Shlédnutí:547x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-LS80 Expozice:1/20
Datum porízení:2012:02:18 11:49:09 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:11/2 ISO:400

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.