Těsto: hrnek hladké, hrnek polohrubé, hrnek a půl rýžového mléka, 1/4 hrnku oleje, 3 plné lžíce medu, 2 prášky do perníku. Nahoře je dětská jablková výživa bez cukru (Hamánek, 100% ovoce) a vanilkový pudink vařený z rýž.mléka - za tepla vyšleháno a nalito na studený perník. A pak rostlinná šlehačka.
Autor: | Andinka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 23.10.2011 | ||
Shlédnutí: | 1322x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty | ||
Fotoaparát: | A850 | Expozice: | 10/450 |
Datum porízení: | 2011:10:23 10:43:35 | Clona: | f/2.8 |
Ohnisková vzdálenost: | 610/100 | ISO: | 400 |