Perník pro dělenku

Těsto: hrnek hladké, hrnek polohrubé, hrnek a půl rýžového mléka, 1/4 hrnku oleje, 3 plné lžíce medu, 2 prášky do perníku. Nahoře je dětská jablková výživa bez cukru (Hamánek, 100% ovoce) a vanilkový pudink vařený z rýž.mléka - za tepla vyšleháno a nalito na studený perník. A pak rostlinná šlehačka.


Autor:Andinka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:23.10.2011
Shlédnutí:1275x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:A850 Expozice:10/450
Datum porízení:2011:10:23 10:43:35 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:610/100 ISO:400

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.