Langoš

Recept je velmi jednoduchý a hlavně finančně nenáročný:300ML vody,1/3droždí čerstvého,50dkg hl.mouky,1lžička soli,trochu cukru.Na vrch langoše-česnek utřený ze solí a vodou na potření,kečup a sýr....nechat kynout 30 minut,nebo zadělat v pekárně.Poté dělat bochánky a po jednom tvořit langoše,péct na rozpáleném tuku.Víc jsem jich nestihla nafotit,už nebylo.


Autor:parta - zobrazit galerii ulivatele - poslat vzkaz
Datum:1.2.2010
Shlédnutí:2347x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:FE-120,X-700 Expozice:10/300
Datum porízení:2010:01:30 13:58:21 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:63/10 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.