Hranický-po upečení

225st-70min, odkrýt, 150st-30min. Voda-380g, suchý chleba-100g, sůl-2lž, cukr-1lž, olej-20g, ocet-20g, kmín drcený-1lž, kmín celý-1lž, lactorex-1lž, br.kaše čerstvá-100g, chlebová žitná-200g, hladká T650-350g, celozrnná(jakákoliv)-50g, droží čerstvé-20g. Prg-TĚSTO i s kynutím. Po signálu namočit hrnec, mezitím zpracovat šišku, uložit na peč. papír, naříznout, vložit do mokrého hrnce, chleba postříkat vodou rozprašovačem. Dát péct dle pravidel ŘH.


Autor:terana - zobrazit galerii ulivatele - poslat vzkaz
Datum:23.1.2010
Shlédnutí:1324x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:PENTAX Optio 33L Expozice:1/60
Datum porízení:2003:01:30 17:53:12 Clona:f/4.8
Ohnisková vzdálenost:58/10 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.